bersalin di hospital serdang @ putrajaya?

Sy nak tanya pndpt mommies, sy dah 37w 2d. Jika nak bersalin nanti, mana lbh bagus di hospital sedang @ putrajaya? Minta pandangan ye. Tq in advance

4 Balas

saya baru bersalin ceaser bulan 3 haritu di Hosp Serdang, rm 140. So far okay, Dr baik friendly. bilik selesaa ! sejuk sangat2 lg2 kalau malam. better bawak sweater, and pakai stoking. makanan pun sedap2 walaupun mknn hosp 😂. tp yelah pengalaman org lain2 kan . semoga dipermudahkan urusan bersalin u, aaminn yra😊

Sy rasa mana2 sama je.. asalkan dekat utk suami ulang alik.. setiap pengalaman org lain2.. bagi sy kalau hosp tu x exclusive, lg banyak pesakit diterima, lg bagus kot staff die.. sbb they have more experience nak handle complications kalau terjadi kat kita.. pendapat sy je

Putrajaya sis 🙂✌🏻deposit RM800. Boleh juga try nasib untuk daftar FPP sebab tang ni memang full selalunya 😆 (ada class sikit) booking RM3000

sy rse range hrge ptrjaya mahal skit. kene stnby 800 untuk deposit.dri segi layanan mgkin ptrjaya lg selesa mungkin. serdang sesak skit