Brownish discharge & Positive upt

Hi. Sy nak tanya, pernah tak ada org experience benda ni. Pada 16hb Feb ada 1 episode of bleeding, diikuti dgn brownish discharge. Spotting sahaja. 18, 19hb tiada. Hari ini spttnya ikut kitaran mmg haid, tp ada episode of brownish discharge lagi. Ada kah ini haid / implantation bleeding. Sbb test upt positive semalam.

Brownish discharge & Positive upt
1 Balas

Saya sis.. tp sy dh gugur 3mggu lepas. Mula dgn on off spotting brownish.. Then bleeding mcm period sblom gugur. Kalau masih awal kehamilan, bykkan berehat sis. Janin masih fragile