Positive/tidak?

Sy nak tanya ini maksud dia positive ke x ye? Klw positive kiraan 4 minggu..tp valid ke line tu samar2

Positive/tidak?
13 Balas

tggu lagi seminggu test waktu pagi masa bgn tido..harap positif la nanti..🤗sy haritu pn mcm tu..test pertama samar ja..lepas seminggu test lagi,baru terang..terus g klinik cek berapa minggu..doc scan dah 10week masa tu..alhamdulillah..skrg dah 31 week...

3y ago

Ok baik sis tq info 🥰..alhamdulillah tahniah n moga baby n sis terus sehat 💕

da lewat period ke? kalau belum lewat .cuba cek smula nt sbb kalau kiraan 4minggu trlalu awl. line pun xbrpa clear/ada atau xda.

3y ago

Haah tp bru lg la..bru lewat 3 hari

Awal pregnant sy mcm ni juga. Lewat 2 hari period 1 line samar2. Selepas 2 hari sy try lg Alhamdulillah line terang sikit.

3y ago

Ohh ye ke alhamdulillah..tu lah nnt nk cuba lg tnggu lg brpe hari cek semula

try lg sis...plg bgs air kencing awl pg..sbb msa hcg dlm bdn kta tggi

3y ago

Tak perlu minum air kh

InshaAllah ada. Ulang lagi test sampai line terang ya :)

Nmpk mcm ada. Cuba lg dlm seminggu ye puan.

3y ago

Moga2 betul lah ad..baik puan tq 🥰

nmpk mcm double tp samar sgt lg tu

Lg seminggu try cek lg sis. Cek awal2 pg

3y ago

Ok baik sis..tq info 🥰

biasanya ada... try test lgi

yg sya pun bergitu