.

Nak tanya, cmni positive ke invalid? Ade nmpk dua line tp samar2.

.
9 Balas

Sy pon penah mcam ni guna upt jrnis ni.. miang pi check seblom period.. same laa kuar smar2.. tpi takde kaler pink.. mcam grey evapline. Ngam2 date period.. dtg ontime.. takde delay2.

Terlalu samar. Boleh jadi weak positif, boleh jadi evap line. Belum boleh consider positif lg. Better repeat lg selang 2 hari.

selang brapa hari blh check lagi .. kalau mseh was2 lbeh baik check diklinik .. senang dan tepat

Tunggu hbis bulan . Klau haid belum datang baru cek upt balik

Takut invalid sis. Dah kena 3-4 kali macam nie. Hmm.

4y ago

Ya sy dh test dgn air. Evap line semua tu😩

Evap line. Tggu lg 2w dan repeat test

Samar2 lg tu sis. Blh cuba 2-3 hari lagi.

positive tapi nanti try lagi hari ahad ke

4y ago

Iyeke. Hm tp ad org ckp klo titis air balik kt upt tu klo hilang line pudar tu evap line. Dh try td and line tu hilang😩

Nmpk de 2 yg samar2