Susu Ibu

Sy nak tanya, boleh tak tolong bg cadangan, brand apa yg rendah lemak dan gula? Sy skg minum anmum materna, pada sy agak manis jgk. Sy bru trimester pertama.

25 Balas

Saya minum anmum tapi kurangkan sukatan, susu lain tkleh masuk. Anmum ni pun nasib nasib je

saya minum enfamama, okay tak kalau sukatan sy minum 2scoop je utk cawan biasa

Sya minum enfamama.. Sedap .. Xmanis.. Sya pun 1st trimester jugak

Kk saya advise minum everyday atau fernleaf. Brand lain gula tinggi.

Saya amalkn susu mamegojes ni diperbuat dri susu kambing....

Sy masa awl2 pregnant, sy mnum Dutch lady low fat.. Dgn hL

Saya minum susu nestle full cream je. Hb n gula pun normal

Saye da 25w , sampai skg x minum susu 🤮

Sy minum nie. Alhamdulillah ok dgn sy

Akk just minum susu lowfat duchlady.