Naik moto ketika hamil

Sy nak tanya, boleh ke wanita hamil naik motor. Sebab kawan suami sy kata tak boleh. Tp tak dinyatakan kenapa. Masalahnya, sy & suami hanya ada motor ?

121 Balas

Xde mslh pn naik mto & mto tu pun x bersalah. Sy ni tiap hari g keje naik mto, amek Ank, g kedai semua naik mto, g checkup pun kdg naik mto. Alhamdulillah dh nk msuk Ank Ke3. Tp jgn la saja p langgar lubang ke, bumper ke. Berhati2 je slu. Bersyukutlah Sekurang2 nya kita ada jgk kenderaan. Ada org yg lg ssh dri kite ✌️