kerap naik motor

hi mommies2, sy pergi kerja naik motor bonceng dengan suami sbb taknak hadap jem & susah nk cari parking kereta. boleh ke selalu naik motor ? ada effect apa2 tak?? risau gak kadang2. skrg sy 19w. #pleasehelp #advicepls #firstbaby #firstmom

1 Balas

Boleh je sis naik motor,cuma kena bawa pelahan”lah sya pun tumpang suami😅dri anak ke-1 sampailah anak ke-2 ni tapi orang dlu” Kata memang x baik tuk ibu mengadung naik motor ni 😅

2y ago

okay sis. tq infoo