Anak first , boleh minum air selusuh ?

Sy nak tanya , anak first nak bersalin nanti boleh minum air selusuh ? Sapa kt sni minum air selusuh time sakit nak bersalin dtg ?

7 Balas

jgn sesekali ambik berkaitan selusuh .. nanti tkut skit beranak , bukaan x da .. situ nanti doc misi komfom akan tnya ada ambik selusuh ke sbb bukaan x da tpi contraction kuat .. better jgn .. sya kena masok ward time 31w sbb jantung laju , 2 mak kena tnya byk kali ada ambik selusuh ke x sbb bukaan x da tpi contraction kuat last2 terpksa masok czer .. sorg mak tu ada ambik selusuh , sudah nya kena bebel doktor2😅