Ada tak yg scan seawal 7weeks dh nmpk bby?ank lain biasa scan 9w+. tpi klini rse mcm nk scan awal..

Scan 2d #ingintahu

8 Balas

Sy scan 5 mnggu tk nmpk apee, klw g pon mmg tk nmpk.. doktor mesti akn sruh dtng 7 mnggu dan kee ats untk scan.. bruu leyy nmpk bntuk nyee..😁

2y ago

Oo fhm2.. sy biasa scan 9w ++ ,. Tpi klini trasa mcm nk scan awl pulak.. 😂

Saya scan 6 weeks nampak kantung je. Repeat scan after 3 minggu, Alhamdulillah dah nampak baby dan heartbeat 🥰

2y ago

Biasa mcm tu la kan.. 9Weeks bru nmpk...

Ni kandungan saya masa 6minggu. Tak nampak baby lagi. Kecik je comel centu.

2y ago

Saya start bukak buku pink masa 10 week. Doctor kata seelokknya bukak masa 10week

Sy harini 8minggu da nampk alhamduliilah,,msa 7mnggu blum nampak lagi

Saya scan 7w2d ada kantung sekali baby kecik je. Jantung pun dah ada

2y ago

Wahh bestnye nmpk awal.. 😍

Sy scan 7w dh nampak baby dan dah ada heart beat 🥰

2y ago

Ha ah tapi sy prefer sis tunggu 8w sbb hritu sy pun sepatut dh 8w tapi scan rupanya baru 7w

saya scan 6w4d dh nmpk.

2y ago

Wahh cpt nye... 😍

sy 7w5d dah npk baby sis..

2y ago

sy masa pegi scan kiraan preg.8w1d.. dalam scan 7w5d