6minggu

Sy nak minta pndapat..sy scan hri ni tp doktor kata xnmpk ape2 lg,adakah normal?

16 Balas

Normal sis sbb kantung kecik lagi.ada yg boleh nampak ada yg x bileh nampak..sy scan masa 7week pun doc ckp gitu..tp alhamdulillah nampak kantung tp kecik sgt2. Jgn fikir bukan2 x bagus...tggu 10 week ke atas baru nampak betul2 jelas...sy scan 11 week pun doc ckp baby sy kecil lagi.

Klau scan bawah perut mmg susah nmpak sis. Tapi klau scan melalui vagina kita senang nmpak. Sy 4w doc dah start scan dari vagina. 6w dah nampak heartbeat baby. Smpai skrng doc sy masih scan vagina #9w3d

Sama cam saya. 5 minggu tapi rahim kosong. Doktor minta pergi jumpa specialist takut hamil luar rahim. Specialist masukkan scanner dari bawah, alhamdulillah ada. Cuma kecil sgt.

kantung ada nampak tak ?? saya masa 6week nampak kantung dengan heartbeat baby je .

Normal sis, jgn risau..dh 10minggu cmtu sis scan lagi..insyaAllah nampak dh 😊

6minggu baru lagi sis,sy wktu 8minggu scan pon masih kecil

normal, awl lg kan.. xpe nty dh 10w above bole dh scan😊

normal sis... sya 9minggu ke atas baru nampak...

6 minggu tu normal sis klau x nmpk lg

Normal.. Sy scan 9 mgu bru nmpk