35w pregnent

Sy nak masuk 35w, ade tak MCM sy bawah perut tak selesa, pinggang dan kelengkang dah start Sakit?

3 Balas

normal sis bila dh msk ke 3rd trimester. berat baby makin bertambah n maybe kedudukan baby dh msk ke laluan dia. sbb tu kerap rasa sakit pinggang, sakit kelengkang semua tu .

sy pn 35w..dri 7buln lg sy dah sakit²..ni extra sakit..smlm ngan arini contraction non stop..sakit pinggang² smpai ke kaki rasa..nk tdo suma serba x kna..

2mo ago

sy pn bby dah masuk laluan..bila² je blh bersalin..hahah..minta tgu lg 2 3 minggu