Hilangkan batuk

Sy n suami postif covid skrng kdungn sy dlm 8w pstu smlm ade kua spotting,harini pon ade kua jgk...sy batuk dan demam x okay lagi...dh mkn ubt tpi x ok lagi..mummy ii ade tips x utk hlgkn batuk time prgnt...bhye x kalau batuk teruk sgt risau la...mlm lagi kerap batuk dan kua spotting

2 Balas

cuba minum air rebusan cengkih, 10-15 cengkih rebus sekejap dh suam2 minum. saya pun baru lps kena covid, saya minum 1x atau 2x sehari

2y ago

Terima kasih share info nanti sy try..batuk xnk hlg kalau x okay jgk esk baru sy pegi CAC..