Bersin dan batuk teruk, sampai keluar spotting hmm bahaya ke ye?

Sy dh 9weeks.. start smlm sy batuk selesema.. dan harini makin teruk batuk.. tapi tak demam.. pagi td nk buang air.. sy nmpk spotting di seluar dalam sy.. adakah punca batuk dan bersin yang kuat punca ade spotting ya? Sy perlu ke klinik atau sy terus ke hospital?#pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing #Spotting1sttrimester

2 Balas

normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting/bleeding. kalau penempelan pon hanya berlaku masa kandungan awak berusia 4@5w. dlm sehari dua. spotting pon hanya sebesar duit syiling 10sen. lebih baik awak segera ke klinik ataupon hospital. semoga dipermudahkan urusan awak🌻

sama mcm sy batuk teruk masa 9w sampai cramp perut mula la kua spotting.. pastu kua fresh blood berakhir dgn keguguran jika blh pegi klinik or hosp xnormal jika kua spotting/bleeding ni sy ikut pengalaman yg sy alami semoga d permudahkan urusan awk