Klinik untuk detail scan

Salam and hi mommy semua. Nak tanya sape tahu klinik yg ada buat detail scan area puchong ni. Tolong suggest nama klinik please

4 Balas

pergi kk puchong , yg baru tu lpstu ckp nk confirmkm pregnnt kna byr untuk ipt sja nnti dpc akn scn untuk confirm kn jika double line atau bolh req dengn doc

5y ago

nama klinik tu apa? ada org cakap dekat puchong perdana ada jugak. doc perempuan ke

Dekat poliklinik Ken rimba pun boleh tp area Shah alam la hrga rm110@90 xingat sgt doktor intan.. Penerangan pun detail..

Buat kat klinik amara puchong. Situ ada dr pakar o&g. Baik n peramah sgt. Harga pun ok berbanding klinik lain 😁

kk boleh miss