Anak Jadi Manja Bila Nk Dapat Adik

Sy mgandung yg ke 3..ank yg no 2 ni dah 3 thn lbih jd mnja sgt akhir2 ni.. Asik nk mngempeng je..sbelum ni die mntk nenen mse nk tdo mlm je..susu pn rasanya dah xde..die saja nk mnja kot..susah nk stopkn sbb die da pndai pikir..tp sbb pregnant kn nippel jd sgt sensitive.. Sakit bila die nenen tu..

1 Balas

Sama mcm ank sy, masa tu umur da nak masuk 3 tahun. Sblm dpt adik mmg kije dia nk nenen je time tidur. Lepas da dpt adik still nk lg sampai berebut dgn adik dia. Alhamdulillah skrg da stop even kdg2 dia mintak gak sy cepat2 offer benda lain utk divert & at the same time sy ckp kat dia elok2 yg dia da besar bg nenen kt adik lak😀