Mimpi ngeri ketika hamil

Sy mengandung 12week..akhir2 ni kerap mimpi ngeri seperti dikejar hantu.. Kadang2 mimpi suami curang.. Sblum mengandung jarang sgt bermimpi..Normal ke?

22 Balas

hm saya hari hari mimpi suami curang dari awal mengandung.. sampai stress and nangis bila terjaga .. ya siapa tk nangis kan, tk mngkin suami sndiri nak buat mcmtukan ..hari2.. smpai kantoi, ya mmg suami saya curang dari awal saya pregnant smpai terkantoi.. doakan saya kuat ye semua.. now dh 7 bulan 😊