Assalamualaikum

Sy mempunyai seorang anak lelaki berusia 4 bln. Sebelum ni sy pernah mengandung 2 kali. Kedua2 kandungan saya berusia dlm 6 bln mcm tu first baby girl n second boy tetapi xde rezeki sbb kedua2 meninggal dlm kandungan. Waktu tu sy down sgt tetapi alhamdulillah tahun lepas sy mengandung sekali lg dn selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Sekarang ni anak sy dh berusia 4 bln dan dlm minggu ni setiap pg sy terasa mual2 dn 4hari lewat dtg bln dr jangkaan. Tapi sy blom cek lg. Mungkin Allah nak gantikan ?? rezeki Allah siapa yang taukan

1 Balas

btul tu rezeki allah bg...tp sis jgak prlu mnjrakan khamilan utk bg rahim kita kuat dn shat...ada sbb knapa doc sruh jrakkn khamilan.. antara sbb nya adalah rhim xkuat,,brlaku pndrahan smasa hmil dn kguguran... sy doakn sis shat slalu.