Kalau lupa last date period mcmana

Assalamualaikum mommy semua..sy last period bulan 11 hari tu tapi tk ingat berapa hb.seingat sy dlm belas2 hb mcm tu lah. Agak2 doc marah tak sbb sy betul2 lupa. Utk pengetahuan semua sy 13 thn kawin, 2019 sekali gugur.lepaa 3 thn baru Allah bagi sy mengandung lagi. Kira ni 1st baby...minta doa semua semoga kandungan sy kuat dan sy selamat bersalin anggaran bln 8. 7hb ni sy nak pegi scan lagi. Harap nmpak la kantung

3 Balas

Sy terus terang dgn doktor y period sy x teratur.. So bila scan tgok weeks baby, diorg ikut situ je..

wsalam, takpa ,nanti bagitau je tak ingat. nanti diorg scan lepas tuh buat anggaran due date bila.

agak2 je. bagitahu je lupa. takda marah. dalam seminggu silap tu takda banyak beza sangat.