Ingin kepastib

Sy last period 9/11/2021 lepas tu check positive tapi samar2 skg dah 17 minggu tapi blum rsa ada bayi dlm perut tapi perut nmpk mmng mengandung mcm 17minggu ..bila check balik negative .. sy ada sejarah kandungan luar rahin tahun lalu ( 2021) . 4 bulan bru dpt scan nmpk kantung tapi size x nampak mcm 4 bulan..hari2 stras fikir pasal perut besar ni ciri2 mengandung ada tapi bayi x rasa apa2

Ingin kepastib
23 Balas

Dah cek kat klinik ke yg 17w tu ? Or sekadar buat upt ? Kalau belum, better buat consultation dgn dr sis 😊

2y ago

Okay sis. So how keadaan sis ? Dr cakap apa ?

awak xpegi buka buku pink lg ke? mustahil 17 minggu tp belum tau ada isi bby atau x.. doc akn scan...

Jangan stress. Terus pergi ke clinic untuk check. Nanti dr akan ambil darah/scan untuk pastikan

Dah 4 bulan tapi hanya nampak kantung ke ? Atau sya yg salah faham

2y ago

Hari ni bru jumpa doc nak confirm kn

xbukak buku pink ke ? xkan lgsung xpg cek kt swasta?

Dah 17w tp tak pergi scan lagi utk confirm??

Mommy dah cek dgn dr? Elok pergi klinik cek

scan ada nampak janin dan heartbeat tak?

sy 21w baru rasa tu pon slow2 jer..

mcmna sis ,, apa doc ckp?