Upt Masih negative

Sy last period 7/2 smpai ke Hari ni blm Ada period...perut sy cramp belah Kiri mcm senggugut tapi xda pulak dia mari periodnya...lepastu perut asyik kembung angin dan kentut je memanjang..bila mlm je xboleh tido and lapar tahap xboleh bwk bincg padahal masa berbuka makan nasi mcm² and kenyg je..lagi satu xboleh tgk Muka suami sy jadi nak mrh 😅..period sy regular je sblm ni..start bulan lepas xda period smpai bulan ni...Ada ke upt negative tapi mengandung?😅 Jgn mrh ye sy cuma tnya je🥰#SeriusTanya

Upt Masih negative
11 Balas

Hello smua nya nak tanya saya Last haid 9/3 smpai skrg tak haid LG.. Tapi perut balik2 cramp sebelah kiri... Rasa perut kembung . Badan cepat penat dn letih asik2 nak tdo buat kerja sikit dah nak baring2 rasa letih sngt.. Ada prnh tak..

sma mcm saya sis..sya pn lmbat dtg haid ..last haid 19hb 2..smpay skrg tda haid...saya da 28hari lmbat...12hb mac sepatutnya saya period tpy tda dtg jua..dan hari ney 9hb sepatutnya period untuk bln 4...smlm cek naik dua line...

3w ago

Sama macam sy sis lambat datang haid. Last datang haid 13 january tapi tak datang2 lagi sampai skrg. Cek upt still -ve ada pergi scan awal bulan ni tapi tak pregnant juga. Harap la ada miracle sy hamil

Semoga ada rezeki untuk sis.sy last period 13/1 sampai skrg tak period lagi. Cek upt -ve pergi scan tapi Dr kata tak nampak apa2. Sy minta Dr ubat turunkan darah,tapi Dr tak bagi dia suru sy datang 2 week lagi kalau still tak datang haid

4w ago

Amin Amin Amin ya rabbal alamin..TQ sis doakan sy dgn suami ye hrp adala rezeki sy Kali ni..🥰

ada. semua simptom sis list-kan tu progesterone symptoms. boleh jadi sebab pregnant, boleh jadi nak period, boleh jadi hormone imbalance. nanti jumpa je doktor terus minta check up ya.

4w ago

sy sepatutnya period 2/4ni tapi xda period smpai la skrg ni...perut sakit cramp dr haritu lagi cuma darah nya xmau turun😅😅...sy kerap lapar tgh malam pastu xboleh nak tido tu yg pelik..sy ni jenis pantang nmpk tilam memg dah Lena dah...ya allah hrp adala rezeki sy Dan suami..🥰

mmg ada bila dh buat test tapi negative. mcm saya, bila janin makin besar baru positive. tapi nk lebih kepastian, better awak jumpa doktor

Sy punye last piyed awl bln 1 aritu. spai skg xperiod..da delay 2bln, bln lps da test upt 2x.tpi negatif😭😭..xtaw bile nkg klnik😣

3w ago

in syaallah..

sy masa ank kedua..upt -ve..tp pregnant..last² g buat upt kat klinik ngan scan..3 buln dah dlm perut

4w ago

Amin² ya rabbal alamin...TQ sis Doakan sy ye...🥰

Saye pun same kes macam awak, tapi tak pergi check lagi klinik takut berharap. Awak dh jumpa doktor ke?

4w ago

blm lagi sis..Masih mood raya.. hahaha 😂😂 tggu dah hbs mood... insha'Allah minggu depan sy pegi...🥰

Ada je. Nak pengesahan, better jumpa doktor untuk pemeriksaan ya.

4w ago

amin² ya rabbal alamin...🥰

Nanti sis terus jumpe doc je ye, moga2 ada rezeki bulan ni 🤲🏻

4w ago

Amin² ya rabbal alamin ya Allah..hrp Ada rezeki sy...🥰TQ sis doakan sy ye...