Upt Masih negative

Sy last period 7/2 smpai ke Hari ni blm Ada period...perut sy cramp belah Kiri mcm senggugut tapi xda pulak dia mari periodnya...lepastu perut asyik kembung angin dan kentut je memanjang..bila mlm je xboleh tido and lapar tahap xboleh bwk bincg padahal masa berbuka makan nasi mcm² and kenyg je..lagi satu xboleh tgk Muka suami sy jadi nak mrh 😅..period sy regular je sblm ni..start bulan lepas xda period smpai bulan ni...Ada ke upt negative tapi mengandung?😅 Jgn mrh ye sy cuma tnya je🥰#SeriusTanya

Upt Masih negative
11 Balas

Lebh afdal pergi scan sis.. Tgk mne tau rzki mengandung ke 😍

1mo ago

doakan sy ye sis...sy TTC 2tahun😅hrp adala rezeki sy Dan suami....🥰