mohon nasihat

Sy last period 16hb ogos..smpai ari ni masih blom period...bila buat UPT result -ve.. perlu kah sy tunggu ag seminggu untuk buat upt? Pnh consume Appeton Essential Folic Acid..slama 3bln.

8 Balas

Boleh jumpa doktor terus. Masalah hormon mungkin. Nanti bila jumpa, doktor akan beritahu masalah apa.

5y ago

Takpe, jumpa doktor bagitahu last period bila dan doktor akan buat urine test. So nanti doktor akan maklum gapo masalah.