bila boleh buka buku?

sy last haid hari pertama tanggal 16/7. dah boleh buka buku ke? nak tanya lg kalau nak buka buku perlu tunjukkan gambar scan x kt klinik kesihatan atau xpyh pun boleh. maaf ini kali prtama sy pregnant. tq jwb soalan sy ❤️

4 Balas

dtg klinik kesihatan ibu anak berhampiran, rujuk dengan nurse untuk next step. bagitau tengah Hamil. nanti dia Akan assist. bawa je scan tu

nk bwk boleh, x bwk pon boleh... ckp je nk bt pemeriksaan kandungan dn buka buku pink

sis brpa week ye, dah pergi scan nampak x kantung n heartbeat

Kena bawak scan tu sis. :)