Bertanya soalan buka buku

Boleh sy thu,kalau dh ank ketiga,agak² boleh tak pergi buka buku lewat² ckit.pnt la misi kt sy ni mcm².lebih baik brape minggu dan brapa bulan boleh pergi? Tq. Checkup klinik swasta dulu la sblm g bukak buka.

2 Balas

klu past pregnancy ada issue, jgn la lewat2 buka buku. buat mcm biasa before 12w is better. sbb bila kita ada gap pregnancy, dan umur makin meningkat, health issue tu tetap ada. be safe than sorry.

sy ank ke 4.. bt lewat.. 4 bln bru pegi buat.. tp klau boleh scan dkt klinik biasa dlu la.. nnti tnjuk scan tu.. ok je