baby

Sy kawin da 1tahun lebih belum ada baby lg

10 Balas

rilek sis mungkin belum ada rezeki lagi , enjoy dulu honeymoon puas² dengan husband .. saya pun kawin dah 6y baru pregnant , lain orang lain rezeki dia sis.. think positive dan banyak berdoa , selagi kita ada rahim selagi tu kita boleh pregnant .. tiada yang mustahil dengan kuasa Tuhan 😊💪

Blm ada rezeki kot sis😊😊apa kata sis dgn suami pegi check doctor ataupun mkn folic asid 3bln dulu.... ☺️☺️☺️Jgn stress2 sis.. Byk kan berdoa 😇 😇 😇

banyakkan berdoa berusaha and sentiasa positive. alwys sedekah and follow the flow. if 1y kahwin still no feedbck better pi jumpa pakar wanita for further action frm them.

Sabar. Teruskan berdoa je. 😊 Harap tahun ni ade rezeki sis untuk krniakan baby. Aminn..😊

setahun awal lagi tu, sudah cuba kira subur semua? kalau da dua tahun boleh jumpa doktor da.

Belum rezeki. Usaha lagi. Akan ada bila sampai masa yg terbaik

Bnykkan berdoa.. Sabar.. Insya Allah nti pasti ada rezeki..

Sis cubalah amalakan royal V

Belum ada rezeki tu

Belum ada rezeki