masih ikhtiar

saya msuk thun ni 4y da kawin blum ada ank lg ..sapa2 ada tipss sedihh ?

2 Balas

1. Buat ujian kesuburan dulu di klinik bersama dengan suami (suami wajib ikut) 2. Ikut dulu nasihat doktor 3. Boleh follow tips yang ada di mana-mana medsos Saya nak taip semua tips pun, tak ingat. Sebab ada yang berjaya, ada yang tidak. Tapi yang penting no 1 buat dahulu. Ini pesan doktor pakar, kadang mungkin bukan masalah kita tapi dari suami. Kalau suami perokok tegar, memang susah hamil sebab sperma dia tak subur. Kalau dia merokok. Sebaiknya jumpa pakar dulu. Semoga ada rezeki 💕 takpe, usaha dulu mana-mana yang terbaik.

4y ago

Eya tqqq

1. Ketahui waktu subur.. lau sy,, sy install apps lebih mudah.. waktu subur tu kne usaha lebih skit.. lepas bsama jgn terus basuh.. letak bantal pd punggung unk mudahkan air mani masuk.. 2. Dekatkan diri dgn allah.. bnyakkan doa dan sedekah.. insyaallah..

4y ago

Welcome.. smoga smua dikurniakan zuriat yg penyejuk dimata penawar dihati.. amin..