Anak ramai

Sy ibu kpd 5org anak.. Berumur 38thn...sy dah lewat 2mggu period.. Sy dpt rasa kan yg sy telah mengandung.. Tp saya sgt2 keliru.. Sbb anak dah ramai.. Apa perlu sy buat.. tapi sy malu dan rasa taknak mengandung lagi.. Ada ke kata2 motivasi utk saya..anak yg last pun dah 5thn..apa perlu sy buat ye?

35 Balas

Kalau xnk mengandung lagi kenapa tak ambik perancang ? Atau pakai Condom sblom main?

3mo ago

tp sbnrnya tak jg bgus amal srlalu ubat emergency pil.. nnt period tak mnentu then ko tak kn tahu bila msa awak subur dan mngandung lg..itu risiko dia..

38 ank 5..oklaa tu..sy 35 bru je lps bslin ank k6...Tgh bpantang skg..

Saya pon mengandung diusia 37 tahun. Tak yah malu sis. Ok je.

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

bagi sy kak