Anak ramai

Sy ibu kpd 5org anak.. Berumur 38thn...sy dah lewat 2mggu period.. Sy dpt rasa kan yg sy telah mengandung.. Tp saya sgt2 keliru.. Sbb anak dah ramai.. Apa perlu sy buat.. tapi sy malu dan rasa taknak mengandung lagi.. Ada ke kata2 motivasi utk saya..anak yg last pun dah 5thn..apa perlu sy buat ye?

35 Balas

sya umur 41 thn...skrg tngh pregnant 8week anak ke 5....yg last pn da 15 thn...bg sya anak2 anugerah terhebat dlm hdup sorang ibu...x perlu rase malu tpi ptut rase bangga dan bersyukur dpt menambah umat Nabi Muhammad SWT...

Tue lah rezeki sis.sy pun nak last 5thun tau2 mengandung..syukur LH rezeki dan husbn terkejut juga DPT berita.husbn pun rindu juga bau bby pula..tuhan bagi rezeki sis.kita syukuri ja.

kwn sy umur 33 anak 7, bongsu skrg ni belum 2tahun. chill. lain la kalau org yg bg mkn, org yg jaga ok la nk malu. kalau kita yg tanggung semua rilek je puan. dpt pahala jgk

3mo ago

my mom masa 38y mengandung anak ke9 kandungan ke13. masa tahun 2006 bongsu lahir. bkn zmn dulu ni

umur 40thn dpt baby anak no.4..jarak dgn anak no.3 pun 8thn..agak penat jg la sbb umur dah naik,tapi sy ngan husband pun selalu ckp enjoy the moment ada baby..

kadang kita rasa kita tak sedia, tapi lama-lama Allah mudahkan semuanya. Saya pon dulu tak nak dah, sebab ekonomi tak stabil. Tapi cuba berlapang dada.

Saya 42 tahun baru ada baby sulung...skrg baby usia 34hari. Setiap anak ada rezeki masing2

xpa jgn risau Dan malu, setiap ank sudah ditakdirkan akan membawa rezeki buat kak sekeluarga tetap positif, abaikan mulut org🥰

Jgn malu sis. Rezeki awak tu. Nak buat mcm mana kalau u dh plan pun tapi kalau nak jadi, jadi juga.

Berbincang dgn suami dlu puan.. smoga segala urusan puan sekeluarga di permudahkn.. Aamiin

jangan malu sis. 🥰. rezeki dh Tuhan bagi sis. jgn peduli apa kata org sekeliling..