sekadar bertanya

Sy Flu dh 3hri.. Hri ni Msh x shat.. Sy prgnant. Cuma blum bka bku pink dn blum scan lagi.. Blan 1 thun dpan baru buka buku pink.. Sbb jauh dari klinik. Ambil msa 2jam .Kira dh 12wk..alahan bau makanan.. Bdan rsa lemah sja..rsa nk tdo je selalu.. Perut lapar. Tpi x dpat mkan. Sbb xdpat hidu bau makanan. Bdan berangin. Dn sllu nak mrah sja.. Ada ka yg mcm sy?..

1 Balas

Saya pernah alami sensitif kat bau-bauan... sampai suruh suami pergi mandi pukul 12 tengah malam sebab bau macam busuk... Padahal beliau dah mandi sebelum tu...😄 Nasi pula,dah sebulan tak boleh makan,nanti angin satu badan...ayam pula,hanya bahagian kulit sahaja yang boleh telan...