Bila boleh buka buku pink?

Hello. Sy first time mom, 5 weeks. Bila boleh buka buku yer? #pleasehelp #1stimemom

9 Balas

Kk atau klinik desa tak sama. Sy tahu pregnant 5 weeks juga, terus buka buku pink dekat klinik berdekatan tak perlu appointment pun. Ada yg cakap kena buat appointment. Lain tempat lain prosesnya 🥰

3y ago

Klau ada klinik desaa, bukak buku kat situu jaaa. Nty klau nak scan or jumpa doc, die akan bg tarikh untuk pergi KK

sis dok dkt mana? .kalau kk area shah alam kna book online utk bka buku ..tadi sy call kk utk buka buku pink, nurse suggest 8 week..myb tiap area lain

Kalau ikutkn setiap klinik x sama.. Ada yg boleh buka awl dlm 7w ad jugak yg 12w..apa2 boleh kol kk yg dekat dgn awk la utk booking..

kalau kk sy 12week ..tp sblm buat kt kk awk kne buat detail yg awk mngndung di klnik swasta dlu

3y ago

xperlu pun xpe sebenarnya. utk yg mmpu bolehla buat. xmmpu boleh terus tunggu appt kk je. nnti diorg scan jugak time first appt

8weeks to 12w. jangan lambat nanti nurse marah🤭

Dah boleh bukak buku.

8 to 10w

10weeks

12w