Ni lendir apa?

Hi, sy first pregnant skrg dah 39w. Due date 15/11. Masa sy kencing keluar seketul lendir ni. Ada yg tahu tk ni lendir apa? Keputihan ke atau apa ya? Perut tkde rasa sakit.

Ni lendir apa?
4 Balas

sy sllu prhatikan bnda ni...😅😅setiap kali lpas brsama suami jarak 24jam mcm tu,bnda ni akan kluar...tak kira msa prgy ataupun tak...

1y ago

smga d prmudahkan urusan brsalin sis..sy pun tnggu hari jgak...mnggu ni 38w...x sbar nak jmpa bby..🥰