39w 5d lendir keputihan

Maaf gmbr kotor sedikit. Hari ni keluar benda mcm ni. Sy bce dekat apps ni utk minggu ke 39 adalah biasa utk keluar keputihan dlm bentuk lendir. Soalan sy, yg sy keluar ni adalah keputihan lendir atau apa ya? Adakah salah satu tanda juga ni? Sbb haritu pernah ke PAC juga, nurse dan Dr ckp kalau lendir bercampur darah yg banyak baru ke hospital. Anak pertama, takde pengalaman..

39w 5d lendir keputihan
1 Balas

lendir tu normal sya skrng pon ada lendir tu .. sya 32w .. kena alert contraction , lendir+darah

1y ago

haah .. sya pon tkut jugak kalau leaking ketuban , sbb tu time scan sya slalu tnya ketuban sya mcm mana ok ke x .. syukur x da kurang pon☺so mksud nya just lendir mcm keputihan laa