Boleh je kan mengandung ni makan satu ubat je?

Sy first mom 26w.. gdm on diet.. makan ubat kk bagi satu jenis je new obimin.. hari2 tak pernah skip.. hb cantik.. tapi tadi ada tgk byk org post psl pregnant ni kene makan vitamin iron la vitamin tu la ini la.. mmg kene beli ke sbnrnya? Kalau mkn obimin shj yg kk bg boleh je kan? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

24 Balas

Sis dh ada gdm better jgn mkn byk sgt supplemen.. nt macro baby ssh nak beranak.. jgn ikut org lain, mkn je obimin tu pun dh cukup sbb hb sis dah cantik. Org lain tu lain masalah dia..