ALN

HI sy dh xde tmpt nk luah.. Bole sy tahu n tny pndpt x ibu2, saya lahir anak ALN tapi sy berkhwin, kwin bulan 9,lahir bulan 3, 😌.. Sy tahu slh sy. Tapi sy rasa betul2 down, mak mcm malu sgt. Kemudian asyk ungkit, kutuk saya.. Hmm sy rasa mcm nk bg je anak dkt org. Baru2 ni mkcik sy bgtau anak dia jgn jdi mcm sy😔 kwen ada baby x smpai 7 bulan. Sy betul2 depress.. Allah je memahami. Paling sedih mak suka tuduh bukan2 n manjakn abg adik lain bt kita mcm tak wujud..hmm..sy nk pndpt je😔

14 Balas

perasaan ibu mmg marah... tpi in shaa Allah lma2 nnty dia boleh trima... smpai bila dia nk mcm tu ? sabar je lah cuma lmbat atau cepat je

Bertaubat, mengadu dan merayu la pada Allah. Banyak kan bersabar dan tabah la mengharungi kehidupan ni

Tq untuk semua kata2 baik kalian.. Semoga Allah membalas jasa baik semua.. Aminn

banyakkan bersabar ye sis 😌