Alhamdulillah

Sy dh selamat bsAlin 16/8 lepas jam 11:12pm ..due 17/8 ..baby girl bsalin normal berat 2.75 ..anak first tanpa koyakan dan jahitan .. syukur sngt .. smua pelik kluar2 wad bole jalan laju esoknya g duduk bsila mak terus jerit ?? ..alhamdulillah allah pmudahkan ..5tahun pernantian allah mudahkan dari pgrant sampai la ke bsalin ..syukurr

54 Balas

Alhamdulillah....selamat berpantang...jika x keberatan boleh kongsi bersalin tanpa jahitan..