Alhamdulillah

Sy dh selamat bsAlin 16/8 lepas jam 11:12pm ..due 17/8 ..baby girl bsalin normal berat 2.75 ..anak first tanpa koyakan dan jahitan .. syukur sngt .. smua pelik kluar2 wad bole jalan laju esoknya g duduk bsila mak terus jerit ?? ..alhamdulillah allah pmudahkan ..5tahun pernantian allah mudahkan dari pgrant sampai la ke bsalin ..syukurr

54 Balas

Waaaa.. Tahniah sis.. Share la tips sis.. Mcm mne brsalin xkoyak, n x episiotomy..

Alhamdulillah cu bgi tips xkoyak.. selain xangkat punggung time bsalin...

Moga bersalin nnti diberi kemudahn seperti ini... Huhu Allah maha besar

Alhmdulillah..selamat berpantang..share laa sis ape petuanye😂..

Thniah sis... Doakan kami jgk yg akn melaluinye nnt ni... 😊

Alhamdullilah bestnyaaa tak koyak. Share tips please 😃

Tahniah mommy. blh bg tips bersalin tanpa koyakan? ☺️

Alhamdulillah tahniah sis 😍. Boleh bg tips. Hehehe

Alhamdulillah.. Tahniah.. Share tips please.. Hehe..

Alhamdulillah...tahniah sis...selmt berpantang ye