Masuk angin

Sy dh nk msuk 8 weeks , lately rse mcm sebu je perut msok angin , mcm gastrik pun ad , pstu cirit birit , slalu kentut sendawa , boleh ke sapu minyak yuyi ? Sbb sy rse berangin dkt bahagian bawah dada atas perut 😭

2 Balas

Sama la . Saya pon tengah alami mcmtu 😌 tp saya x berani nk sapu apa2 minyak

1mo ago

Ye saya pon tido pakai stokin skrg . Tp perut still rasa x selesa . Lpstu jd kerap nk makan 😂 lmbat makan terus rasa msuk angin or kembung

better elakkan sapu