Boleh ke sapu minyak yuyi dkt perut ?

Hi momies, assalamualaikum. Saya ada satu soalan. Lately perut saya rasa sangat tak selesa mcm ada banyak angin sebu perut, rasa mual mual, dan asyik nak terkentut. Saya baru 8 weeks, jd boleh ke saya nak sapu minyak angin cap yuyi ye? Nak biar perut rasa lebih selesa? Terima kasih sudi baca dan komen 🙏🏻 harap dpt bantu saya.

1 Balas

wsalam. sbnrnya tak digalakkan..sbb ada certain ingredients xsesuai dan dikhuatiri akn beri effect pd kndungan. boleh rujuk dktr utk nasihat dan ubatan yg sesuai.