36 week sudah

Sy dh msuk 36 week...tp sy makin kerap kencing...sblum ni dh kerap, tp ni lg kerap even x mnum air yg byk...dan kdg rasa sengal2 dkt bwah perut.. normal ke??tulang pinggul pun sakit

5 Balas

saya pun dh 36w3h..kerap ke tandas,tulang pelvis n tulang pinggul sakit sangat2..klu baring nk bgun jln tu jngn ckp la,skit tersa tk mmpu nk jln dh.

Sama mcm sy jugak... Semua dah stat sakit.... Due sy 24/12.... Semoga di permudahkan segala urusan kita semua nanti... Insya Allah

sama la mcm sy jgk..due 21.12

Normal. Maybe baby dah engage

normal sbb bby menekan kat bwh tu