36 minggu

Hai mommy ..di minggu ke 36 ni korang rasa apa dah ... sy dh mula mengeras kerap .tp x sakit .. so sy fikir ni hanyalah kontraksion palsu ..ada yg dh bersalin ke ... jom share

4 Balas

sy masa 36w4d turun darah n pergi hospital, bukaan 1cm warded kena tambah air 3botol esoknya kluar wad.. n hari ni 37w.. hnya kntraksion palsu.. huhu

sy hri ni bru msuk 37. mengeras tu dh biasa hri2 sy ni . tpi sbb x sakit n bby gerak aktif sy x g hospital lgi

same..kerap mengeras kdg ada y kuat n sakit..kerap kencing..kdg2 rase cam basah

update : sy dh di ward ... bukaan 2 cm

1y ago

mengeras ..gi checkup harian dkt kk ..doktor nak amik sample keputihan tp dia cek jalan skli .2 cm .trus kena naik ambulan ...tp smpai skng stuck 2cm .xdak bukaan dh .doktor plan nk bg balik