Kira gerakan baby

Sy dh masuk 29week. Kan kena kira gerakan baby sebanyak 10kli dari 9pg-9mlm. Soalan sy, anak2 mummy yg lain siap gerakan ke-10 tu dalam pukul berapa ya?

2 Balas

Sy paling awal jam 2ptg da siap 10x gerak.. da hujung2 lambat sikit.. dalam jam 4. Kira setengah jam sekali 1 pergerakan

4y ago

Kalau ikut setengah jam 1x gerak tu kul 1.30 da siap.. tp kena peka la.. kadang time buat kerja x perasan lambat jugak siap kira