Nak tanya...

Sy dh jmpe doktor,doktor bg masa seminggu utk scan balik decide nk dnc or x..kandungan 7 minggu xmjadi...tp malam ni drh kluar dgn byk mcm period dh,dgn sakit mcm senggugut... Nak tny pdpt ibu2 yg bpengalaman dlm nie,seeloknya sy dnc atau tunggu janin turun sendiri... Sy ada baca,ade yg dnc kena bius penuh,ada separuh,ada xkena bius..nak dnc kt hsptal krjaan ada bius x??..kena request ke nk kne bius or x??kena bg thu doktor ke nk bius apa?.. Tolong sy jwb..pleaseeeeee...?

8 Balas

kalau nak cuci kat private mahal tapi kita selesa la sikit tpi kalau nak cuci kat hospital kerajaan memg sakit dan die x akan bius pn die akan suruh kita tahan serius sakit