pregnant twins.

Sy dah selamat melahirkan baby boy twins kmrin? dlm 35w dgn normal tanpa induce. Tp baby tak sma2 dgn sy. Mreka dlm wad pemantauan . Berat pula x smpai 2kg. Hnya nmpk mereka slps sy brsalin x perna sentuh smpai skrg. Doakan baby baby sy sihat dan kuat smgt.. sblm ni mcm2 kmi tempuhi, doc ckp survival durg tipis ktka dlm perut. Uri x balance, 1 dpt lbh 1 dpt skit sbb brkongsi uri. Doc anggarkn mereka survival 50-50 .Tp x sngkka kita org ambk alternatif lain iaitu buat TTS kat Ipoh. Tp Transfusions twins syndrome. Brjya . Tp masi dlm survival rate jg . Doc anggrkn 27w nak kluarkn tp stiap 2 mggu pergi appointment N smpaila 35w , sy brjya kluarkn mereka dgn selamat . Doakan twinnies sy cpt sembuh and kuat smngt dan blh balik cepat2 dgn sy. Terima kasih☺️

2 Balas

InsyaAllah. Semga dmudahkan. Ibu pon kena kuat semangat. Sembang ngn anak. Jaga anak

Alhamdulillah..semoga ibu dn bby sihat..