Luka czer bernanah

Sy dah sebulan operate sblm ni luka ok je kering. Smlm start merah2. Harini ngam2 sebulan. Lepas mandi tadi saya lap bagi kering then keringkan bwh kipas kat bilik. Baru perasan ada nanah kat bhg hujung jahitan. Kalau pegang baru rasa sakit & sy takde demam2 apa pun. Just biarkan dia kering sendiri je ke kena cuci bersih dgn sabun?

Luka czer bernanah
1 Balas

bg tau dgn nurse kk yg sis chekup...klau trus p hospital pn lg bgus sis...