Gatal kat vagina

Saya dah bersalin 2 bulan lebih tapi kadang2 ada rasa gatal kat bukaan lubang faraj tu. Nak kata tak cuci bersih, saya sentiasa cuci bersih lepastu lap kering bila buang air. Masa sebulan check up misi kata luka mmg elok bercantum dah. Tapi pelik kenapa kadang2 ada rasa gatal. Keputihan pun takde. Ada pengalaman macam ni tak?

2 Balas

sis punya bukaan lubang faraj tu gatal lagi ke? sy baru lps bersalin sebulan yg lepas pun rasa benda yg sama.. check jahitan semua ok tkde bau takde nanah.. mcm mana nk buat bagi ok ye?

1y ago

Saya biar je lama2 hilang. Pastikan basuh dgn bersih And jgn lupa keringkan

boleh jadi bacteria dari panties awk. kena tukar panties yg baru. mana yg lama2 lebih 1y tu dh boleh buang, beli yg baru.