Confuse pregnant ke tak

hi, sy dah lewat period 5hari... sepatutnya 19/5 sebab last period 19/4...tapi sebelum tarikh due period tu, ada keluar on off spotting coklat tua, and merah cair sikit... tapi skjp ada skjp takde... then masa 20/5 tu wktu ptg keluar darah sy igtkan dah period la, lps tu lps magrib darah dah tak keluar, sampai harini takde apa kesan darah langsung...darah tu keluar darah berapa jam je... tapi tak penuh pad, tapi masa kencing ada la keluar sikit darah jugak... bila cek upt ptg smlm, -ve pulak result, ada sesiapa yg pernah ada pengalaman mcm sy tak... simtom yg ada skrg, punggung kerap rasa sakit dari lps waktu subur smpai skrg, then breast pon rasa sakit sgt bila tersentuh, kejap badan rasa nk demam, then kepala pening mcm mabuk2... help me ?

1 Balas

Sis , check upt after 1 week dari tarikh period tu . And tengok positif ke tak . Kalau tak , meet a doctor . Maybe ada something wrong with your body .