UPT NEGATIVE SEBAB EXCITED TEST AWAL KE?

hi mmy semua, sy nak tanya pendapat mmy.. sy last period bulan 4 iaitu 18/4 dan sekarang period sy dah delay 3hari.. dan semalam sy pun ada try cek upt ni tp negative.. jd negative ni sbb sy terlalu awal cek ke ataupun kena tunggu seminggu lg ya mmy?? sbb simptom hamil tu mcm ada,sy ada sakit pinggang dan rasa mcm sengugut tp tk period pun, hilang selera mkn..maklum lah excited sgt nk cek awal😬 #bantusharing #firstmom #hamil

UPT NEGATIVE SEBAB EXCITED TEST AWAL KE?
3 Balas

If period regular result tu accurate. Simptom period dengan PMS sama. Awak cuba pulak guna UPT yang ada high level of sensitivity.

12mo ago

Clearblue, Dip N Tell. Saya pakai clear blue test 4 hari sebelum delay period.

sya last period bln 4 tarikh 14/4 delay 5 hari pastu pagi check ada 2 line tapi samar betul mungkin sya pun terlalu awal tes upt

12mo ago

kalau samar tu dah dikira pregnant sis.. cuba try lg seminggu

tunggu 1 Minggu lagi baru tes

12mo ago

ohh baik lah terima kasih