Sekadar meluah rasa dan mahu bertanya

Sy dah bersalin bulan 2 /24 ..skrg bby pun nak msuk 4bulan ..sy belum bersama suami atas sb selepas sy ambil perancang depo..priod jd tak betul ..stiap hri ada drah sikit² kdg bnyk ..kdg takde ...emmm..suami mcam bg hint dia nak tp sy bgtau sy takut lagi.( sbnarnya sb drah msih turun takut kalau on ttba drah turun)..ttba sy cek ig suami..dia stalk group janda...sy rasa takut sngt² tktau nak buat macm mna??? Buleh ke sy makan ubat benti drah???

2 Balas

sis you tak cuba cara lain ke untuk ons dengan suami? tak semestinta ikut bawah je kan... suggestion i u slowtalk dgn husband, lelaki mmg mcm tu sis... diorg tgk je sbb ada hajat yg tak dpt dilepaskan hmmm. opinion saya better merancang sendiri.