tak period

hi.. sy dah berkahwin.. last period sy pd 18/9, bulan 10 tak dtg period lngsung dan bulan 11 ni takde tanda2 lg period nak dtg.. dah check upt tp -ve.. minggu lepas sy ada rasa cramp mcm senggugut yg slalu sy rasa time nak period tp bila check takde darah pon, takde keluar apa2.. bnde tu jd dlm masa 2 3 hari berturut .. lepas tu hilang dah.. ada tak sape2 penah alami atau tgh alami? tolong, sy risau sgt?

2 Balas

Repeat upt.......jumpa doc minta scan

5y ago

tak terlalu awal ke kalau nak jumpa doc skrg? atau kena tnggu 2 bulan ya?