Doa dari mommies...

Sy dah ade 4 boboiboy...nk mintak doa dari mommies smua agar kali ni dberi rezki dpt bby gel yg sihat..smpurna kjdian..cntik..comel..bijak..solehah boleh dakkk❤❤❤❤

8 Balas

Amiin.. Tahniah... Sama saya sis.. Dah ada 4boy.. Now pegnan br 9week.. Doakan gurl jugak yer.. 💗

5y ago

Amin...smoga allah berikan gegel yg siht smpurna

Apa petua nak dpt anak boboi sis? Share sikit😄

5y ago

Tkde apa2 ptua...da jenuh ikot mcm2 cara utk dpt gel tp allah msih bgi 4boyz dulu

Aamiin.In shaa Allah.semoga diperkenankan

5y ago

Amin..tq

Amin... Moga allah makbulkn doanya❤️

5y ago

Amin..tq

Ameen. Semoga mommy dpt baby girl pula!

5y ago

T.kasih amin...

Da bpe bulan sis?ke da bersalin?

5y ago

Amin..amin hrap kluar nnti betol gegel nye...lma da tgu kan..4boys bkn skjap pnantiannye...

Aminn.insyallah..

5y ago

Amin..tq

AMIN

5y ago

Amin..tq